Inbraakwerend bouwbeslag - Bouwkundge beveiligng

SECURITY TOOLS BVBA

Mosten 13, B-9160 Lokeren - België

Tel +32 (0)9 395 20 35 -  Email

RAAMBEVEILIGING

Draai-Kiep raamkrukken met slot Raambeveiliging- Raamslot Barrierestangen

Afsluitbare 
raamgrepen

Raam
bijzetsloten

Barrière-
stangen

Schuifraam
beveiliging

Traliewerken

EERLIJKE PRIJSGARANTIE

SLOTENMAKER PONNET PLAATST IN SAMENWERKING MET DE GROOTHANDEL RAAMBEVEILIGING.  ZO KUNNEN UW RAMEN DOOR HET PLAATSEN VAN BIJKOMENDE SLOTEN OF GRENDELS BEDUIDEND MEER INBRAAKVEILIG WORDEN

Bent U in Gentbrugge op zoek naar een ervaren slotenmaker, Slotenmaker PONNET en zijn medewerkers bieden U een U een betrouwbare kwaliteit en service, tegen een scherpe prijs.

Hebt U in Gentbrugge dringend een slotenmaker nodig, contacteer slotenmakerij PONNET. Doorsnee genomen zijn wij in Gent en de deelgemeenten Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem en Zwijnaarde binnen de 30 minuten aanwezig.

Website :  https://www.ponnet-slotenmaker.gent

Email :   info@slotenmaker-ponnet.be

 

Noodnummer voor snelle interventies in Gentbrugge : 0468 11 33 99

Plaatsen van raambeveiliging in GENTBRUGGE

Slotenmaker PONNET plaatst voornamelijk ABUS raambeveiliging van groothandel SECURITY-Tools.  Raambeveiliging is een belangrijke vaak vergeten maatregel tegen inbraak!

Ramen, vensters, dakramen, schuifdeuren, enz. zijn vaak de belangrijkste toegangen van inbrekers. Zowel in gekantelde als in gesloten toestand vormt een in de handel gebruikelijk raam meestal geen grote hindernis voor een inbreker met een beetje ervaring.

ABUS biedt u een hele reeks van beveiligingsmaatregelen, zelfs voor ramen in gekantelde toestand!

24H openen van deuren in GENTBRUGGE

Naast het plaatsen van raambeveiliging, voeren we als slotenmaker uiteraard ook de klassieke slotenmakerij-taken uit. Eén van die activiteiten is het openen van deuren. Dit voor zowel particulieren, bedrijven, overheden, gerechtsdeurwaarders, politiediensten, enz.



Uw sleutel verloren of afgebroken in Gentbrugge?
De deur achter U dichtgetrokken en de sleutel steekt nog op de deur aan de binnenzijde?

Zijn uw sloten in Gentbrugge aan vervanging toe? Hebt U een nieuw huis of appartement gekocht in Gentbrugge?

Is uw slot beschadigd door een inbraakpoging?
Uw sleutels zijn gestolen en er moeten dringend nieuwe sloten in uw deuren?

 

Doe beroep op een eerlijke vakbekwame slotenmaker. We werken enkel in Oost-Vlaanderen. Daarom vinden we onze goede naam belangrijk en hanteren we een eerlijke prijsgarantie.

U kan de door ons gebruikte DOM cilinders altijd gaan bekijken bij onze grootleverancier SECURITY-Tools.

Om uw woning meer inbraakveilig te maken kunnen we éénpuntsloten vervangen door meerpuntsluitingen of plaatsen we bijkomende bijzetsloten, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinders.

Dringend een betrouwbare slotenmaker nodig in GENTBRUGGE?
Contacteer onze wachtdienst op 0468 11 33 99

VRIJBLIJVEND advies inbraakwerende producten

We maken graag gebruik vanuit onze ervaring om onze klanten vrijblijvend advies te geven over de beveiliging van een woning, appartement, bedrijf of winkelpand. Een inbraak geeft niet alleen materiële schade, maar vaak ook emotionele schade of een trauma.

Maak het een inbreker gewoon moeilijker. dan laat hij gegarandeerd uw woning links liggen.

ROOKMELDERS

Vanaf 1 januari 2020 worden rookmelders in Vlaanderen eindelijk verplicht in alle woningen, niet alleen in huurwoningen. Een rookmelder kan bij een woningbrand werkelijk je leven redden, omdat onze reukzin uitgeschakeld is als we slapen. Al de door ons voorgestelde rookmelders voldoen aan de Belgische en Europese norm NBN-EN-14604 wat een verplichting is en zijn voorzien van een verplicht CE-label volgens de Europese vereisten terzake.

We horen wel eens, weer een maatregel van de regering om geld uit onze zakken te kloppen, maar een goed geplaatste kwaliteitsvolle rookmelder zoals bijvoorbeeld van de Duitse fabrikant ABUS kan werkelijk het leven van u en uw dierbaren redden in geval van woningbrand. Dat is geen verkoperspraatje. Elke brandweerman zal dat volmondig beamen en de brandweer help mee om de campagne van Veilig Wonen Vlaanderen duidelijk te maken.

Een rookmelder hoort thuis in elk bewoond huis. Veel meer nog dan een inbraakalarm. Rook is verstikkend en kan de dood ten gevolge hebben zonder dat de persoon het zelf merkt. Het hoeft zelfs geen grote uitslaande spectaculaire woningbrand te zijn. Soms is er ook spraken van giftige rook.

Installeer daarom een degelijke optische rookmelder in je woning. De wet voorziet er één voor elke bewoonde verdieping, maar dat mogen er bijvoorbeeld meer zijn. Denk maar aan een technische ruimte op de zolder als je dat hebt, of een werkplaats aan de garage met veel elektrische machines en houtopslag.

De Vlaamse overheid adviseert rookmelders met een vaste batterij. Dat heeft het voordeel dat je er niet moet naar omzien. Als je dan een batterij neemt die 10 jaar meegaat, dan ziet je altijd goed, want de levensduur van een rookmelder is ongeveer 10jaar. Na 10 jaar begint de nauwkeurigheid van de sensor zelf af te nemen en moet je hem vervangen.

Meer informatie over de rookmelder kan je vinden op Techno-Preventie.be .

Enkele voorbeelden

ABUS Rookmelder RWM140
Batterij 10 jaar

ABUS Rookmelder RWM150
Batterij 10 jaar

ABUS rookmelder RWM250

ABUS Rookmelder RWM30500
Batterij 10 jaar

ABUS Rookmelder RWM250
Combinatie rookmelder + hittesensor | Specifiek voor gebruik in keukens en garages om valse alarmen te voorkomen
Batterij 12 jaar

ABUS Rookmelders

SLOTENMAKER PONNET

Maatschappelijke Zetel :  Oordegemsesteenweg 228 B32 - 9230 Wetteren - Oost-Vlaanderen

 

Telefoon :  +32 (0)9 335 47 56

Interventiedienst :  0468 / 11 33 99

Email :  info@slotenmaker-ponnet.be

 

 

BTW-nr : BE 0698.958.244

 

We doen enkel interventies in Oost-Vlaanderen.

Draai-Kiep raamkrukken met slot Raambeveiliging- Raamslot Barrierestangen

ABUS rookmelder RWM250
ABUS Rookmelders